BLOMSTER FOR DIN BEDRIFT?

Harbitz Blomster tilbyr alt fra beplantning av deres kontorlandskap, til blomster abonnement, samt frakt og levering av blomster til enhver anledning.

 
 

BLOMSTER HJEM TIL DINE ANSATTE

Kanskje dere ønsker å sende en oppmerksomhet til ansatte på hjemmekontor? Eller kanskje til han som nettopp har blitt pappa, eller til familien som har mistet noen nære?  Vi leverer i hele Oslo og Omegn (og formidler i hele Norge).

BEPLANTNING OG STELL AV KONTORLANDSKAP

 La deres ansatte fokusere på jobben sin, så tar vi av oss planlegging, innkjøp, oppsett, vedlikehold og vanning av kontor plantene.  Vi har gode referanser fra store kontorbygg som kan oppgis hvis ønskelig.

BLOMSTER ABONNEMENT

I stedet for å måtte bestille hver gang dere skal pynte med blomster på kontoret, fortell oss hvor ofte dere ønsker bukett og hvilket beløp vi skal bruke på oppsatsen - så leverer vi og fakturerer deretter. Enklere blir det ikke! 
(Vi sender selvfølgelig EHF hvis det er ønskelig!)

FRAKT OG LEVERING

Vi kan levere både til kontoret deres, men også hjem til deres ansatte i Oslo og Akershus. Hvis de ansatte bor lenger unna, fikser vi også det med formidling! (PS. vi vil etterhvert levere med el-lastesykkel!)

KONTAKT OSS!

Skriv inn din kontakt info nedenfor, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat.

arrow&v

Takk for interessen! Vi tar kontakt snarlig! Ha en blomstrende dag imellomtiden!

IMG_3593.jpg